Това е шоуто на шоутата! Получих предложение още преди три

...
 Това е шоуто на шоутата! Получих предложение още преди три
Коментари Харесай

Петя Буюклиева: Преобразяването не е компромис с егото, а удоволствие за артиста

 „ Това е шоуто на шоутата! Получих предложение още преди три години – през днешния ден това е сбъдната фантазия! Преобразяването не е компромис с егото, а наслаждение да покажеш, че можеш да влезеш под кожата на изпълнителя и че можеш да пееш този неповторими песни “, описа Петя Буюклиева в. Най-трудното е слагането на маски, което лишава часове. Певицата, която чества своя 40-годишен празник на сцената точно в „ Като две капки вода “, издаде, че получава поздравления за облика на Валя Балканска даже и на разходки в Южния парк. „ Моят любимец в предаването е Тита, която може да бъде невероятна във всевъзможни облици. Смятам, че е доста значимо младите реализатори да бъдат подкрепяни, а и самата тя даде на мен скъпи препоръки, когато трябваше да я подражавам “, добави певицата. Освен с подготовки в „ Като две капки вода “ Петя Буюклиева е ангажирана с подготовката на поредност от концерти в страната.

В понеделник вечер Петя Буюклиева ще се насочи към ново предизвикателство с група KISS, а Дичо на собствен ред ще се концентрира в салдото сред два облика с Албано и Ромина. Деси Добрева ще се преобрази в емблемата на поп-фолка - Милко Калайджиев, а ТИТА ще се върне в ранните години на Бритни Спиърс. Милко Калйджиев ще избира сред Братя Аргирови, а Папи Ханс ще запее един от огромните шлагери на Криско. Мария Илиева ще скочи в обувките на Емил Димитров, а Стефан Илчев ще имитира различен участник в шоуто – самата Мария Илиева.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР